Tak for din tilmelding til mit nyhedsbrev  

Nu kan jeg holde dig opdateret, når der sker ændringer på barselsområdet. Det glæder jeg mig til at gøre. Så slipper du selv for at følge med på Høringsportalen for at se hvilke lovforslag der er i høring. Alt nørderiet kan du trygt overlade til mig.

Der skulle gerne være landet en mail i din indbakke med en kort introduktion. Kan du ikke finde mailen, så tjek i spam eller promoveringer.

Siden du gerne vil høre fra mig, når der sker ændringer på barselsområdet, har du af den ene eller anden grund en interesse i barselsreglerne. Det kan være at du skal være forælder og skal have et overblik over din barsel. Måske er du selvstændig og skal finde ud af hvilke muligheder du har for at holde barsel - eller måske er du arbejdsgiver og skal have en medarbejder på barsel.

Uanset årsagen til at vi mødes her, så et hjertelig velkommen til mit barsels-univers.


Har du brug for hjælp til barsel her og nu?

Har du brug for hjælp til barsel her og nu, så kontakt mig. Send en mail til info@barselseksperten.dk eller book en gratis afklarende samtale.

Det er gratis at kontakte mig og få min vurdering af om jeg er den rette til at hjælpe dig, men jeg har ikke mulighed for at give gratis rådgivning. Det er jeg helt sikker på, at du forstår.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Anne Line Richardt

De bedste hilsner
Anne Line

>
Success message!
Warning message!
Error message!