__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"fe382":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"fe382":{"val":"rgb(91, 176, 186)","hsl":{"h":186,"s":0.41,"l":0.54}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"fe382":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
kontakt

Tjek af barselsplan 

Et tjek af din barselsplan er din genvej til overblik og ro i maven

Når du skal på barsel, skal du lave og aflevere en barselsplan til din arbejdsgiver senest 8 uger efter fødslen.

Som du allerede ved er der rigtig mange ting, du skal undersøge, få overblik over og tage stilling til, når du skal lave den endelige barselsplan.

Du skal mest af alt sikre dig, at du ikke har:

  • planlagt for meget barsel med løn og barselsdagpenge
  • sammensat barslen på en måde som ikke holder sig inden for barselslovgivningen
  • planlagt lønnet barsel på en måde som ikke holder sig inden for mulighederne i dine individuelle vilkår
  • beregnet barselsperioderne forkert, hvilket sker hele tiden

Det er vigtigt at barselplanen er lavet lige efter bogen, da der ellers kan opstå nogle rigtig trælse situationer efterfølgende. 

Det kan være afslag på barselsdagpenge, fordi der ikke er nok barsel tilbage, men det værste er nok, hvis din arbejdsgiver kræver en del af din løn tilbagebetalt, fordi der ikke er refusion til dem.

Lad mig tjekke din barselsplan

Få at få ro i maven og vished om at du afleverer en barselsplan som holder sig inden for reglerne, kan jeg gennemregne din barselsplan for dig.

I Barselsekspertens egen barselsberegner får jeg overblik over hvor meget barsel I samlet set har planlagt og jeg tjekker, at barslen ikke er sammensat på en måde som ikke holder sig inden for selve barselslovgivningen. 

Du får også oplyst ansøgningsfristen for barselsdagpenge - hvis det er relevant i din konkrete situation.

Du får en barselsplan som giver dig det fulde overblik over den samlede barsel.

Her kan du se, hvordan barselsplanen ser ud. Klik på billedet for at se en større udgave.

Hvem er tjekket lavet til?

Et tjek af din barselsplan er for dig som føler, at du har ret godt styr på din barsel, men vil være helt sikker på, at der ikke er noget du har overset, eller at du har planlagt for meget barsel med barselsdagpenge.

Du skal have et udkast til en barselsplan, som du kan sende til mig.

Dermed er det ikke for dig som er i tvivl om dine vilkår under barsel og ikke ved hvordan du vil holde din barsel.
 
Har du brug for hjælp til at lave en barselsplan fra bunden af, så læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med at lave din barselplan.

FAQ 

Hvad er det helt konkret jeg får?

Jeg taster din barselsplan ind i Barselseksperten egen barselsberegner. Her får jeg et overblik over den samlede barsel/fravær for begge forældre. Det overblik/barselsplan sender jeg til dig sammen med oplysninger om ansøgningsfrister (hvis det er relevant i den konkrete situation).
 
Jeg gør også opmærksom på det, hvis barselsplanen er beregnet forkert eller er sammensat på en måde som ikke holder sig inde for selve barselslovgivningen.

Så snart du har investeret i et tjek af din barselsplan, modtager du en mail fra mig med information om hvad du skal sende til mig. Når jeg har lavet tjekket, sendes barselsplanen til dig.

Hvad koster et tjek?

Tjekket koster 600 kr. og der er inkluderet 30 minutter af min tid til at lave det i. Går jeg over tid, vil der ske en merfakturering. Der faktureres pr. påbegyndt kvarter.

Hvad kræver det af mig at få lavet et tjek?

Et tjek kræver, at du ved, hvordan du vil holde orlov og hvordan dine vilkår er under barsel. Du skal derfor have strukturen for barselsplanen på plads. Det betyder, at du ved hvor lang tid du skal holde barsel, hvor lang tid du får løn under orloven, og hvor lang tid du skal have barselsdagpenge.
 
Holder du ferie, særlige feriedage, omsorgsdage eller lignende, så skal du kende antal dage og periode.
Det er vigtigt, da det her er tjek og ikke hvor jeg laver en barselsplan til dig fra bunden af.

Hvad hvis jeg er i tvivl om hvordan du bedst kan hjælpe mig?

Hvis du er i tvivl om tjekket er den rigtige løsning for dig, er du altid velkommen til at sende mig en mail.
Når du fortæller mig, hvad din konkrete situation er i forhold til barsel og hvad du har brug for hjælp til, kan jeg bedre guide dig til den optimale løsning for lige præcis dig.


Derfor kan jeg hjælpe dig

Kan min viden om barselsreglerne forhindre dig i at lave nogle dumme fejl, som kan koste dig tusindvis af mistede kroner, så er jeg lykkedes med det jeg gerne vil.

Jeg er Anne Line og jeg elsker at hjælpe dig med at få overblik over mulighederne for barsel og økonomien under barsel.

Med en baggrund som rådgiver og sagsbehandler indenfor barselsområdet ved 2 offentlige myndigheder (Udbetaling Danmark og Aalborg Kommune) har jeg har indgående kendskab til barselslovgivningen og har siden 2007 vejledt tusindvis af arbejdsgivereselvstændige og forældre med barselsrelaterede spørgsmål.

En væsentlig årsag til at Barselseksperten er her i dag er, at jeg utallige gange som rådgiver har tænkt:

"Hvorfor har jeg ikke kontakt til de her skønne mennesker, inden de får rodet sig ud i nogle trælse situationer som giver dem problemer?".


Til daglig laver jeg barselsplaner og tjekker barselsplaner igennem for rigtig mange ansatte.

Hver eneste dag sender jeg også barselsplaner retur, fordi de er beregnet forkert eller der er planlagt for meget barsel.

Det er selvsagt virkelig irriterende som forælder, at få en barselsplan retur med beskeden om, at den ikke kan godkendes.

For at undgå alt for meget frem og tilbage mellem dig og din arbejdsgiver, kan det give rigtig god mening, at få professionel hjælp til at tjekke efter, at alt er lige som det skal være.

Jeg har mulighed for at tjekke din barselsplan igennem for dig.

Er du klar til at spare tid og få ro i maven?

Så er det her du har mulighed for at investere i et tjek af din barselsplan.

Din investering i tidsbesparelse og ro i maven er kun 600 kr.

>